Sluit jij aan bij de themagroep kunst & cultuur?

Geloof jij in de kracht van kunst en cultuur en wil jij een bijdrage leveren aan de preventie van eenzaamheid en het bevorderen van Positieve Gezondheid in Zoetermeer? Sluit dan aan bij de themagroep kunst & cultuur! 

Themagroep kunst & cultuur 
Vanuit de themagroep kunst & cultuur werken we samen aan culturele activiteiten en interventies in Zoetermeer, die bijdragen aan de preventie van eenzaamheid en het bevorderen van Positieve Gezondheid. Dit doen we met kunst- en cultuurmakers, maatschappelijke organisaties en wijkbewoners. De themagroep kunst & cultuur is sinds 19 januari van start gegaan en werd afgetrapt met de bijeenkomst ‘De kracht van Kunst en Cultuur’

Samen bouwen 
Als themagroep doen we dit door elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Nieuwe samenwerkingen aan te gaan, activiteiten te ontwikkelen en gezamenlijk te zorgen voor zichtbaarheid en promotie van activiteiten. 

Wil jij een bijdrage leveren aan de preventie van eenzaamheid door middel van kunst en cultuur? 
Heb jij een visie op wat hierin belangrijk is? Waar volgens jou aandacht aan besteed moet worden in Zoetermeer? En heb jij ideeën over hoe we dit samen kunnen realiseren? Dan nodigen we je graag uit om aan te sluiten bij de themagroep kunst en cultuur. 

De eerste bijeenkomst – dinsdag 25 april van 15.00 – 16.30 
De themagroep heeft een klein budget om dit jaar extra aandacht te besteden aan culturele activiteiten rondom het thema eenzaamheid. De eerste bijeenkomst van de themagroep staat vooral in het teken van kennismaken, verbindingen leggen en sparren over wat er dit jaar gedaan kan worden. Wat gebeurt er al? Wat is er volgens jullie belangrijk? Waar moet extra aandacht aan besteed worden in Zoetermeer? En hoe kunnen we dit voor elkaar krijgen? 

Sluit je aan? 
Bij deze nodigen we je graag uit voor de eerste bijeenkomst van de themagroep op dinsdag 25 april van 15.00 tot 16.30 uur. Sluit je aan? Meld je dan per e-mail aan vóór 17 april. Je ontvangt vooraf de locatie en de agenda van de bijeenkomst. 

Meld je aan per e-mail naar marije@wijck-zoetermeer.nl