Voor cultuurmakers

Voor cultuurmakers

Kunst & cultuur dichtbij, voor iedereen


Om samen cultuur te maken in de wijken van Zoetermeer zoeken wij kunst -en cultuurmakers! Enthousiaste en gemotiveerde cultuurmakers die op nieuwe manieren met ons willen samenwerken. Niet alleen met ons, maar ook met wijkbewoners, met culturele en maatschappelijke organisaties in de wijk en met kwetsbare doelgroepen. 

Wil jij: 

  • Graag een verschil maken met jouw talent?
  • Je inzetten voor een wijk en/of de sociale sector? 
  • Samenwerken, meedoen en meemaken? 
  • Onderdeel uitmaken van een nieuwe culturele beweging door de wijken van Zoetermeer? 

Meer over Wijck

Wijck, een initiatief van CKC & partners, is een onafhankelijk samenwerkingsplatform waarin wijkbewoners, de sociale en culturele sector van Zoetermeer met elkaar worden verbonden.  

Wij geloven dat kunst en cultuur bijdraagt aan je geluksgevoel, je woonplezier en de verbinding in de wijk. Het gaat daarbij over alle vormen van kunst en cultuur; dans, muziek, theater, fotografie, beeldende kunst en meer.
Samen creëren we kunstzinnige activiteiten in de wijk waarbij ontmoeten, plezier en kunst (mee)maken centraal staan. Zo willen we de verbinding in de wijk vergroten en preventief bijdragen aan de Positieve Gezondheid van Zoetermeerders. 

Ben jij enthousiast?

Deel dan via onderstaand formulier jouw gegevens met ons. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar beter kennen en dan bespreken we ook de wederzijdse verwachtingen.

Hebben we een klik?

Dan nemen we je op in onze database. Is er een project dat aansluit op jouw talent en wensen? Dan word je op ZZP-basis ingezet op mooie projecten. Hierbij ontwikkel je zelf ideeën voor projecten, zorg je voor deskundigheidsbevordering en neem je deel aan intervisie- en inspiratiesessies.  

Neem contact op

Wat breng jij als cultuurmaker? Deel je website, digitale portfolio of je social media profiel.
Welke kunstvormen voeg jij toe aan het Wijck-team? Muziek, dans, theater of beeldende kunst?
Welke kennis en vaardigheden breng jij met je mee?
Hoeveel uren in de week ben jij beschikbaar? En op welke dagen?