Over Wijck

Wijck, een initiatief van CKC & partners, is een onafhankelijk samenwerkingsplatform waarin wijkbewoners, het sociaal domein en de culturele sector van Zoetermeer met elkaar worden verbonden. Gezamenlijk worden activiteiten gecreëerd waarin ontmoeten, plezier en kunst & cultuur (mee)maken centraal staan met als doel de leefbaarheid en verbinding in de wijk te vergroten en preventief bij te dragen aan de positieve gezondheid van Zoetermeerders.

Wil je meer weten over Wijck of heb je een algemene vraag? Mail naar info@wijck-zoetermeer.nl


Team Wijck

Marije Arnouts
Marije is de verbinder tussen de culturele sector en het sociaal domein. Zij helpt organisaties bij het gezamenlijk vormgeven en uitvoeren van culturele interventies die een verschil maken en bijdragen aan positieve gezondheid. Wil jij als organisatie of culturele maker meer weten over sociaal cultureel samenwerken? Heb je goede ideeën voor een culturele interventie binnen jouw organisatie? Wil jij je als cultureel professional inzetten voor een maatschappelijk thema? Neem dan contact op met Marije:
Programmaregisseur Cultuur & Sociaal Domein
06 21914842
marije@wijck-zoetermeer.nl

Yolanda Snellaars
Yolanda is de verbinder tussen de culturele sector en de wijken van Zoetermeer. Zij voert regie over het samen cultuur maken in de wijk en vertaalt stedelijk cultureel aanbod naar een wijkgerichte culturele programmering. Wil jij als culturele instelling advies over wijkgericht werken of de mogelijkheden voor samenwerking afstemmen? Neem dan contact op met Yolanda:
Programmaregisseur Cultuur in de Wijk
06 24177301
yolanda@wijck-zoetermeer.nl

Carla van der Mast
Carla is als cultuurcoach en als eerste aanspreekpunt te vinden in de wijken Buytenwegh, Meerzicht, Oosterheem, Seghwaert, Palenstein en Rokkeveen.

Heb jij een idee over een activiteit of project in de wijk? Neem dan contact op met Carla:
Cultuurcoach
079 3161470
carla@wijck-zoetermeer.nl