De rondreizende expositie ‘Je bent niet alleen’

Door samen te praten over eenzaamheid hoor je hoe een ander dit ervaart. De verhalen van anderen zorgen voor herkenning maar ook erkenning. Daarnaast biedt het ook troost en geeft het opluchting. Juist het besef dat eenzaamheid onder álle leeftijden voorkomt en dat je hierin niet alleen bent. 

De rondreizende expositie ‘Je bent niet alleen’ 
Hoe ervaren anderen eenzaamheid? Hoe gaan zij hiermee om? En wat heeft eenzaamheid hen gebracht? Kom naar de expositie ‘Je bent niet alleen’ en laat de foto’s en verhalen van Zoetermeerders tot jouw verbeelding spreken. 

Bekijk de expositie: 
Van 7 juni t/m 4 juli in Wijkbibliotheek Oosterheem, Oosterheemplein 132
Van 11 juli t/m 31 augustus in Wijkbibliotheek Rokkeveen, Nathaliegang 81

Ga voor de actuele openingstijden van de Wijkbibliotheken naar: www.bibliotheek-zoetermeer.nl/onze-vestigingen

Wil je meer informatie? 
Stuur dan een e-mail naar info@wijck-zoetermeer.nl.  

Kom langs en neem mee..
Het boekje ‘Je bent niet alleen’! In deze prachtige verhalenbundel vind je de opgetekende ervaringen van andere Zoetermeerders die eenzaamheid (hebben) ervaren. Ook lees je meer over mensen die zich sterk maken voor het doorbreken van eenzaamheid bij anderen. 

Woorden geven aan eenzaamheid
Naast de rondreizende expositie ‘Je bent niet alleen’, geeft Zanyar Aziz woorden aan eenzaamheid met zijn Spoken Word & workshops ‘Gedichten schrijven’. 

Meer weten over dit project? Ga dan naar:
Het project eenzaamheid trekt Zoetermeerse wijken in
Danish (19) over eenzaamheid ‘Nu komen de leuke dingen’
Kiki (52) over eenzaamheid: ‘Ga een gesprek aan’

Partners bedankt! 
De rondreizende expositie en het boekje ‘Je bent niet alleen’ is een samenwerking tussen Wijck Zoetermeer, Bibliotheek Forum Zoetermeer,  Patricia Munster en IJlien Havenaar. Mede mogelijk gemaakt door Community tegen Eenzaamheid.