Speak Up: Deel via kunst & cultuur jouw verhaal!

Ontdek en deel je kracht met Speak Up, het culturele project dat zich inzet voor de empowerment van jonge vrouwen in Zoetermeer.

Wijck Zoetermeer en Theaterhart nodigen enthousiaste jonge vrouwen tussen 14 en 21 jaar uit om deel te nemen aan dit unieke initiatief. We willen graag met jou in gesprek gaan en je vervolgens een podium bieden om op een kunstzinnige manier jouw verhaal te delen.

Bij Speak Up draait alles om het ontdekken van je eigen innerlijke kracht, geïnspireerd raken en andere jonge vrouwen inspireren. Ben jij die jonge vrouw met een talent, verhaal of wijsheid die je graag wilt delen? Of ken je iemand die dat doet? We zijn op zoek naar jonge vrouwen die zich willen uitspreken door middel van diverse kunstvormen zoals dans, zang, schilderkunst, toneelspel, vloggen, podcasten, rappen, design, spoken word, fashion of fotografie.

Nieuwsgierig geworden? Stuur een berichtje naar Marije via 06 21914842 of stuur een mailtje naar marije@wijck-zoetermeer.nl. De bijeenkomsten vinden plaats op maandagen van 18.00 tot 20.00 uur (wij zorgen voor het eten) of eventueel op een ander moment dat jou uitkomt. De locatie wordt in overleg bepaald en er zijn geen kosten aan verbonden.