Vrouwen gezocht voor een Eerbetoon aan vrouwenkracht

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag in het Stadstheater van Zoetermeer, een dag die volledig in het teken staat van het vieren van vrouwenkracht. Vrouwenkracht verwijst naar de kracht van vrouwen in de samenleving als motor voor sociale, economische en politieke vooruitgang

Tijdens de eerste bijeenkomst van de Vrouwen van Zoetermeer community hebben meer dan 30 vrouwen gesproken over de kernwaarden die deze kracht definiëren: zelfvertrouwen, zelfliefde, empowerment, zelfbeschikking, zelfbewustzijn en sociale impact.

Fotoproject ‘Eerbetoon aan vrouwenkracht’
We nodigen alledaagse vrouwen van alle leeftijden en achtergronden uit om deel te nemen aan ons fotoproject, genaamd ‘Eerbetoon aan vrouwenkracht’. Fotografe Ellen Houtman wil vrouwen uit Zoetermeer op een kunstzinnige wijze vastleggen. Deze individuele portretten worden samengevoegd tot een fotocollage, waarin de kracht van deze vrouwen met elkaar wordt gedeeld.

Ben jij een krachtige vrouw die haar verhaal wil delen? Of ken je iemand die dat wil? Ellen gaat graag met je in gesprek en legt jou op een unieke manier vast, op een locatie, tijd en manier die voor jou het meest comfortabel zijn.

Op Internationale Vrouwendag, vrijdag 8 maart, worden alle mooie foto’s tentoongesteld in het Stadstheater. Jij bent van harte uitgenodigd om deze bijzondere onthulling bij te wonen en ontvangt na afloop van het project je persoonlijke foto’s als een blijvende herinnering aan deze krachtige viering van vrouwelijke empowerment.

Dit project is een samenwerking tussen fotografe Ellen Houtman en Wijck Zoetermeer. Meer weten of je aanmelden? Stuur een mail naar marije@wijck-zoetermeer.nl en vertel kort wie je bent en waarom je mee zou willen doen.