Meerzicht in beweging tijdens het wijkfeest op woensdag 1 juni

Op woensdag 1 juni bracht het Wijkfeest Meerzicht in Beweging op KBS de Regenboog. Een gezellige maar informatieve middag waar ouders onder het genot van een hapje en drankje meer leerden meer over de sociale wijkorganisaties, wat er te doen is in de wijk en bij wie ze terecht kunnen in specifieke situaties. Hierbij waren verschillende wijkpartners aanwezig en ook Wijck was van de partij! 

Muziek verbindt 
Na de lange corona periode mogen we meer activiteiten organiseren en mensen samenbrengen. Voor ons is dat alle reden voor een feestje. De djembé workshop van Coco was dan ook een groot succes! We hebben veel muzikale wijkbewoners gezien en vooral gehoord. Zo mooi om te zien dat je door samen muziek te maken onderlinge verbinding creëert. 

Samen cultuur maken 
Cultuur maken dat doe je samen. Juist daarom zijn wij zo benieuwd wat wijkbewoners in hun wijk missen op dat gebied. Door in gesprek te gaan stimuleren en motiveren wij wijkbewoners, van jong tot oud, om na te denken over wat zij willen voor hun wijk. Maar ook om na te denken over wat zij hierin zélf willen doen. 

De wijkbewoners van Meerzicht willen hun wijk graag vullen met schilderen, tekenen, een muziekmarkt en dans. ???? Prachtige ideeën! 

We kijken terug op een zeer geslaagde middag! 

Het wijkfeest ‘Meerzicht in Beweging’ is georganiseerd met wijkpartners van de projectgroep Sociale Cohesie. Iedereen bedankt voor zijn inzet!