Samen schilderen met muziek in Seghwaert

Vanaf woensdag 3 november van 16.00 tot 17.30 uur kun je elke eerste en derde woensdag van de maand terecht in het Wijklab Seghwaert om samen te schilderen met muziek. De workshops zijn gratis, materiaal is aanwezig en ook kun je een kopje koffie of thee nemen.

In het Wijklab Seghwaert zijn alle inwoners uit de wijk welkom voor een kop koffie, een praatje, maar ook voor leuke workshops, activiteiten en vragen. Wijck levert een bijdrage aan de creatieve middagen in het Wijklab. In dit kader organiseert Gaby van Deutekom, cultureel werker bij Wijck, samen met wijkbewoner Jan Moolenaar de activiteiten ‘Samen schilderen met muziek’ vanaf woensdag 3 november.

Tijdens deze activiteit laat je je inspireren door kleur, vorm, melodie en je eigen intuïtie. Je leert verschillende basistechnieken, en werkt met diverse materialen, ritme en kleur.
Iedere eerste woensdag van de maand verzorgt kunstenaar Sandra van den Brand de les. Op elke derde woensdag van de maand kan je zelf vrij aan de slag met wat Sandra de les daarvoor behandeld heeft. Jan en Gaby zijn dan wel aanwezig.

Wijklab Seghwaert is te vinden in het gebouw van buurtvereniging ’t Weideveld (Koeienweide 2). Aanmelden kan door te mailen naar: Jan Moolenaar, j.w.m.moolenaar@gmail.com of te bellen naar 0611182470.

Data zijn 3 & 17 november, 1 & 15 december, 5 & 19 januari en 2 & 16 februari. Op 19 februari is er een feestelijke afsluiting.

Samenwerkingspartners