Heropening Stadsboerderij De Balijhoeve

Stadsboerderij De Balijhoeve is verbouwd om nog beter dienst te kunnen doen als sociaal ontmoetingspunt in de wijk. Tijdens de feestelijke heropening werden en leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Wijck was er ook bij met een gezellige zangactiviteit en schilderactiviteit.

Om nog beter dienst te kunnen doen als sociaal ontmoetingspunt, is er flink aan De Balijhoeve gesleuteld. En met een prachtig resultaat: het hoofdgebouw is gerenoveerd en uitgebreid. De kinderboerderij kan ook worden gebruikt als bijeenkomstruimte en er is een maatschappelijk verantwoorde horecavoorziening. In het restaurant kunnen o.a. ouderen samenkomen om zo de eenzaamheid die in de vergrijzende buurt oprukt, tegen te gaan. Wat een mooie ontwikkeling!

Tijdens de feestelijke heropening op woensdag 15 juni, zong Mirjam van der Beek allerlei kinderliedjes met de kinderen. Wat was dat leuk en gezellig! Ook de schilderactiviteit op 19 juni werd goed bezocht. Samen met Jose Koebrugge werd er aan een gezamenlijk kunstwerk gewerkt dat een vaste plek in het restaurant krijgt.