Beleef op 25 juni de première van de Oosterheem audiotour tijdens ‘HAPPEN & STAPPEN’

Sinds januari werkten een aantal enthousiaste wijkbewoners samen aan het community art project ‘Wijck Theater’. Tijdens dit project hebben bewoners wijkverhalen van Oosterheem gebundeld in een audiotour. Kom op zaterdag 25 juni naar het Midsummer event ‘HAPPEN & STAPPEN’ en beleef de premiere van de audiotour! Op deze feestelijke dag hebben bewoners gratis toegang tot tal van leuke activiteiten met een heerlijk hapje en een drankje. 

Oosterheem presenteert: de audiotour Oosterheem! 
Het Midsummer event ‘HAPPEN & STAPPEN’ brengt kunst en cultuur op diverse plekken de wijk in. Op zeven verschillende locaties worden wijkverhalen tot leven gebracht met de audiotour en een bijpassende live act door Dansschool Sempresa. 

De audiotour Oosterheem is het prachtige eindresultaat van het project Wijck Theater dat afgelopen januari van start is gegaan onder begeleiding van Laurens de Groot. Een gids brengt je tijdens de tour van 3 km langs zeven verschillende locaties in de wijk. 

Kom je ook?
Gezellig! Goed om te weten, de audiotour begint om 13:30. Wil je verzekerd zijn van een plekje bij de audiotour door de wijk onder begeleiding van een gids? Meld je dan vooraf aan via info@wijck-zoetermeer.nl. Vergeet je mobiel, oordopjes of je koptelefoon niet mee te nemen!

Dit is er te beleven 
Het evenement ‘HAPPEN & STAPPEN’ prikkelt al jouw zintuigen. Van zien, tot horen, voelen, ruiken en ook proeven. De organisatie heeft aan alles gedacht. Tijdens het buurtfeest worden er meerdere activiteiten georganiseerd. Zo staan er onder andere een springkussen, spelletjes en djembé voor jullie klaar. Ook aan een hapje en een drankje is gedacht. Heerlijke pannenkoeken, verse koffie, thee en ijs. 

Benieuwd naar het wat, waar en wanneer? Bekijk hieronder het volledige programma!

De volledige route van de audiotour

Partners bedankt! 
Midsummer en de audiotour zijn mede mogelijk gemaakt door: Perron Oosterheem, InZet, Middin, gemeente Zoetermeer, Wijck, gro-up buurtwerk, Kom naar buiten, Dialoog in Actie, Dansschool Sempresa en Man met Koffer.