Expositie en workshop tijdens Week tegen Eenzaamheid

Van 29 september tot en met 6 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid.

Wijck werkt samen met sociale en culturele organisaties in Zoetermeer om door middel van kunst en cultuur bij te dragen aan maatschappelijke onderwerpen. Na eerdere projecten rondom het thema eenzaamheid hebben Wijck, Patricia Munster en Forum Bibliotheek een rondreizende expositie rondom het thema eenzaamheid vormgegeven waarin onderdelen uit voorgaande projecten werden geëxposeerd. Ook werden er workshops ‘Poëzie en gedichten schrijven’ gegeven om op een andere manier woorden aan dit vaak nog beladen onderwerp te geven. De rondreizende expositie en workshops vonden plaats bij de wijkbibliotheken in Oosterheem en Rokkeveen en zullen nu eindigen bij CKC & partners.

Van 27 september tot 30 oktober is de expositie in de lounge van CKC & partners te zien.

In de Week tegen Eenzaamheid zal op vrijdag 7 oktober van 16.00-17.00 een workshop ‘Poëzie en gedichten schrijven’ plaatsvinden door Zanyar Aziz. Zowel de workshop als de expositie zijn gratis te bezoeken.

Vragen over de expositie of workshop? Mail naar info@wijck-zoetermeer.nl