Kom naar het Haak- en Breicafé in ‘t Wijklab

Ben je creatief of wil je graag creatief aan de slag? En vind je haken of breien leuk? Kom dan naar het Haak- en Breicafé in ’t Wijklab! Hier ga je samen met anderen aan de slag met mooi haak- of breiwerk, voor de wijk of gewoon voor jezelf.

Samen creatief aan de slag
Alle ideeën zijn welkom in het Haak- en Breicafé. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met haken of breien. Het is een gezellige en laagdrempelige bijeenkomst, waar je nieuwe mensen ontmoet en van elkaar leert. Daarnaast nodigen we ook eenmalig een gastdocent uit voor wat extra inspiratie en expertise. Een leuk moment om al jouw brei- en haakvragen te stellen aan de expert! Er zijn materialen aanwezig, maar je mag ook je eigen spullen meenemen.

Ook aanhaken?
Dat kan altijd, gezellig! Je vindt het Haak- en Breicafé in ‘t Wijklab aan de Koeienweide 2 in Zoetermeer. We komen samen op iedere dinsdagochtend in de oneven weken van 2023 van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden
Wil je ook graag meedoen? Neem dan contact op met Conny van Deutekom.

Verder goed om te weten: deelname is gratis evenals de koffie en thee. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Ben je nieuwsgierig? Kom gerust kijken. De deur staat altijd open!

Verbinding in de wijk
Vanuit de rol als aanjager, verbinder en ondersteuner, brengt Wijck met veel plezier de culturele sector en het sociaal domein samen. Dit doen wij door gezamenlijk te werken aan maatschappelijke thema’s door middel van activiteiten of projecten. Hier sluit het Brei- en Haakcafé naadloos op aan.