Haak- en Breicafé doneert dekens aan Buurtzorghuis Hospice Zoetermeer

Het Haak- en Breicafé haakte eerder dit jaar kleden speciaal voor de theatervoorstelling ‘Arsenium en Oude Kant’ van Scyllaproducties. Na de laatste voorstelling op 5 maart, hadden zij de kleden niet meer nodig. Dus besloot het Haak- en Breicafé om de kleden te doneren. 

Als een warme deken 

De kleden voelen aan als een warme deken en zijn daarom een perfecte donatie aan Stichting Troostdekentjes, dacht het Haak- en Breicafé. Helaas voldoen de kleden niet aan de vereiste afmetingen, dus dat ging niet door. Het Haak- en Breicafé nam daarom contact op met het Buurtzorghuis Hospice Zoetermeer. Daar kregen de dekens een mooi plekje. Gemaakt door en voor Zoetermeer. Hoe mooi is dat?!

Het Haak- en Breicafé

Wijck zet kunst en cultuur in voor maatschappelijke thema’s in Zoetermeer. Om bijvoorbeeld de leefbaarheid binnen de wijk te vergroten of om eenzaamheid tegen te gaan. Wijck is hierin zowel aanjager als verbinder, maar haalt de behoefte aan interventies op uit de wijk zelf. In dit geval wilde wijkbewoner Conny graag samen met andere buurtbewoners haar hobby oppakken: haken en breien. Een wens die mooi aansluit op onze culturele plannen voor haar wijk. 

Meer weten over dit project?
Lees dan alles over het  ‘Haak- en Breicafé’. 

Heb je vragen over het Haak- en Breicafé? Neem dan contact op met yolanda@wijck-zoetermeer.nl