Loop mee tijdens de Oosterheem Audiotour


Beleef op vrijdag 21 april de Oosterheem Audiotour en ontdek samen waargebeurde wijkverhalen 
Neem je buren mee en ontdek samen op vrijdag 21 april om 14:30 uur verhalen over de wijk Oosterheem en haar bewoners tijdens de officiële lancering van de Oosterheem Audiotour. Deze prikkelende en verrassende tour van zo’n 3,5 km brengt wijkverhalen tot leven en voert je langs verschillende kunstwerken.

Een prikkelende tour van 3,5 km door eigen stad 
Wandel mee tijdens de Oosterheem Audiotour en ontdek deze prachtige Zoetermeerse wijk. Deze toeristische route in eigen stad brengt je langs 10 verschillende geluidsfragmenten en leert je meer over de diverse kunstwerken die de wijk rijk is. Het startpunt van de route ligt voor de binnentuin van Middin-Heemburgh aan de Stellendamstraat.

Het prachtige resultaat van het community art project Wijck Theater
De Oosterheem Audiotour is het prachtige en creatieve resultaat van het community art project Wijck Theater dat in januari 2022 van start ging. Bij aanvang van het project was niet bekend wat het eindresultaat zou worden: een theaterstuk, een dansvoorstelling? Het werd.. Een audiotour! Gedurende het project werd gesproken met de wijkregisseur, de wijkagent en diverse bewonersgroepen. Al deze prachtige en waargebeurde verhalen zijn gebundeld tot 10 verschillende audiofragmenten. Er is zelfs een Oosterheem muziekstuk gecomponeerd én gemaakt door de wijkbewoners.

Kom je ook? 
Gezellig! Goed om te weten, de lancering begint om 14:30. Vergeet niet om je mobiel, oordopjes of je koptelefoon mee te nemen! 

Wandelroutes downloaden: 

Heb je vragen of wil je meer weten over dit project? 
Stuur een e-mail naar yolanda@wijck-zoetermeer.nl.

Partners bedankt!
De Audiotour Oosterheem wordt mogelijk gemaakt door: Man met Koffer, InZet, Perron, Buurtwerk, wijkregisseur Oosterheem, wijkagent Martin Donga, Dansschool Sempresa, Djembédefi en betrokken wijkbewoners.